Teknologi og Infrastruktur

Den finansielle sektor var nogle af de første til at udnytte IT til at automatisere forretningsgange. I dag er praktisk talt alle forretningsgange på den ene eller anden måde afhængige af IT-løsninger. Den teknologiske udvikling har taget fart, og det kan være svært at navigere i en jungle af nye teknologier, mens der kommer flere og flere love og direktiver, der skal overholdes. Det betyder også, at de fleste større finansielle institutioner har et større systemlandskab, der kører på alt fra mainframe til VMware til Cloud. Dét vi betegner som vores hjemmebane. 

Vi hjælper med den rette løsningsarkitektur 

Vi tilbyder konsulenter, der har arbejdet som løsningsarkitekter, tekniske arkitekter, og DevOps/SRE Engineers på større projekter i den finansielle sektor.

De kan hjælpe netop jeres projekt i mål fra A til Z. I får derfor ikke kun en person med de nødvendige tekniske kompetencer, men også en der forstår jeres forretning og de regulatoriske krav, der stilles til applikationer inden for den finansielle sektor, f.eks. krav til adskillelse af opgaver og revisionslogning.  

Gennemsigtighed i system- og integrationsarbejdet er nødvendigt, for at muliggøre implementering af projektet. Og det får I med den rette løsningsarkitektur, der skaber et holistisk syn på jeres IT-landskab. Vores omfattende forretningsforståelse gør os i stand til at stille jer de rigtige spørgsmål, der afklarer jeres udfordringer og behov. Vi foreslår de bedste løsninger til, hvordan I kan modernisere jeres forretning, og være på forkant i markedet. Vi hjælper med at sikre, at jeres valgte løsninger er tilpasset jeres organisation og forretningsmål med den rette arkitektur og de nyeste teknologier.

Eksempler på områder vi kan hjælpe med:

  • DevOps/SRE Engineer
  • Solution Architect – Core Banking Transformation (Temenos)
  • DevOps Engineer – Core Banking (Temenos)
  • Technical Architect – Downstream Reporting (Apache Ecosystem)
  • Core Banking vendor selection
  • Technical Architect – Google Cloud data warehouse solution

Har du spørgsmål?

Vores FAQ svarer måske på det spørgsmål du søger

Hvordan kan vi indgå en aftale med jer?

expand_more

Vi er fleksible og kan indgå korte såvel som lange aftaler. Der kan afregnes på den måde, vi aftaler (Time, fast pris mm.).

Hvordan arbejder i sammen med os?

expand_more

Vi kan tilpasse os mange forskellige kontekster og metoder qua vores erfaringer fra forskellige projekter og kunder. Vi er pragmatiske i den sammenhæng. Vi arbejder primært på jeres lokation medmindre andet aftales – og såfremt der er tale om distribuerede teams, er vi også vant til det og kender til den samarbejdsform, som kræves.

Arbejder 44 East kun i den finansielle sektor?

expand_more

Det korte svar et nej.
Vores erfaring og kompetencer er store i netop den finansielle sektor. Men vores metodiske tilgange og forståelse af teknologi kan anvendes branche-agnostisk. Der er derfor ikke noget, der forhindrer os i at indgå i en sammenhæng udenfor den finansielle sektor.

Har du brug for hjælp, der ikke passer på ovenstående services?

expand_more

Vi har bredere erfaring end ovennævnte og kan hjælpe med flere opgaver og problemstillinger. Så kontakt os endelig for en afklarende snak.

Mangler du svar på noget?
Vores hold står klar til at hjælpe dig

Kontakt os