Datamigrering og eksekvering

Står I og skal til at opgradere eller udskifte jeres systemer, og derfor skal have migreret alle jeres data? Så er det vigtigt, at I lægger en strategi. 44EAST hjælper jer med at lægge strategien for datamigrering og eksekvere den med en af vores migreringseksperter. 

Høj datakvalitet er afgørende ved migrering af data til virksomhedssystemer, så du får de rette data med over i det nye system, og overholder GDPR. Migrering er ofte en kompleks proces, der kræver viden og erfaring. Datamigrering involverer flere interessenter – projektledere, udviklere, arkitekter, afdelingsledere og superbrugere.  

Vi ved, at en vellykket datamigrering kræver høj involvering af både it- og forretningsressourcer – hele vejen. 44EAST har dyb indsigt i datamigrering, baseret på succesfuld gennemførelse af adskillige komplekse datamigreringer. Vi stiller de rigtige spørgsmål, og vi hjælper med at afklare den bedste tilgang af jeres datamigrering. 
 
Vi hjælper med at bygge bro mellem interessenternes krav til et solidt fundament, så de rigtige data migreres på den rigtige måde, på det rigtige tidspunkt. Vores tilgang er altid at have fokus på detaljer, da en datamigrering skal være korrekt og forudsigelig. Men vi har samtidig det overordnede mål for øje, så datamigreringen lever op til lovgivningen, jeres krav og forventninger på den mest effektive og værdifulde måde. 

Områder vi kan hjælpe med:

  • Udskiftning, opgradering og udvidelse af kernesystemer
  • Cloud journey initiativer
  • Implementering af nye systemer for at sameksistere og udvide eksisterende applikationer, der deler det samme datasæt
  • Vedligeholdelse af infrastruktur
  • Skift til centraliserede databaser
  • Konsolidering af informationssystemer
  • Flytning af datacenter

Har I brug for en specialiseret projektleder eller en migreringsekspert, står vi klar til at hjælpe jer. 

Har du spørgsmål?

Vores FAQ svarer måske på det spørgsmål du søger

Hvordan kan vi indgå en aftale med jer?

expand_more

Vi er fleksible og kan indgå korte såvel som lange aftaler. Der kan afregnes på den måde, vi aftaler (Time, fast pris mm.).

Hvordan arbejder i sammen med os?

expand_more

Vi kan tilpasse os mange forskellige kontekster og metoder qua vores erfaringer fra forskellige projekter og kunder. Vi er pragmatiske i den sammenhæng. Vi arbejder primært på jeres lokation medmindre andet aftales – og såfremt der er tale om distribuerede teams, er vi også vant til det og kender til den samarbejdsform, som kræves.

Arbejder 44 East kun i den finansielle sektor?

expand_more

Det korte svar et nej.
Vores erfaring og kompetencer er store i netop den finansielle sektor. Men vores metodiske tilgange og forståelse af teknologi kan anvendes branche-agnostisk. Der er derfor ikke noget, der forhindrer os i at indgå i en sammenhæng udenfor den finansielle sektor.

Har du brug for hjælp, der ikke passer på ovenstående services?

expand_more

Vi har bredere erfaring end ovennævnte og kan hjælpe med flere opgaver og problemstillinger. Så kontakt os endelig for en afklarende snak.

Mangler du svar på noget?
Vores hold står klar til at hjælpe dig

Kontakt os