Vi er en ung virksomhed, men vi ved hvad vi taler om

Vi er erfarne

Vi har prøvet lidt af hvert, som vi handler ud fra, hver gang vi skaber nye muligheder for vores kunder. Vores ekspertise beror på mange års erfaring og dyb strategisk viden inden for den finansielle sektor. Det giver os en værdifuld værktøjskasse og mod. Vi tænker hele vejen rundt, og tør godt udfordre jer, for at kunne skabe den bedste løsning for jeres forretning. 

Vi holder os til dét det handler om. Nemlig at levere solide og innovative forretningsløsninger. Vi fokuserer på jeres behov og potentiale, og baner vejen i markedet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men vi arbejder fleksibelt og simpelt – altid sammen med jer. For før vi kan transformere, skal vi forstå din forretning. Og det har vi brugt mere end 15 år på at specialisere os i, så vi kan bygge bro mellem forretning og digital transformation i den finansielle sektor. 

Kerneværdi: Keeping it simple

Keeping it simple  – in the way we engage with our clients and how we run our company.

We embed ourselves with as little overhead and as much transparency as possible – for the benefit of our clients’ resources and time. 

This virtue extends to our internal operations even at the expense of clear career paths, internal development platforms, and cost optimization.”

Vi holder fokus

Med mange års erfaring fra de største finansielle konsulenthuse i branchen, stiller vi med nogle af de bedste rådgivere til at realisere jeres digitale transformation på den mest værdifulde måde for jeres organisation.  

Vores specialister rådgiver og leder jer igennem komplicerede processer, analyser og strategisk planlægning, og træder til i implementeringen, hvor der er behov. Vi er målrettede mod vores projekter, så vi sikrer, at vores konsulenter kun har fokus på deres projekt og ikke interne processer. 

Vi vil ikke bare forandre, vi vil hjælpe jer med at forbedre og modernisere landskabet ved at fokusere på at sammenkoble forretning og IT. 

Teamet

Anders Nierhoff

Anders Nierhoff

Senior Advisor

Bojan Najdenov

Bojan Najdenov

Senior Advisor

Christian Heinen-Rørvig

Christian Heinen-Rørvig

Transformation & Strategy SME

Christian J. Holm-Holten

Christian J. Holm-Holten

Senior Advisor

Christian Rao Gasberg

Christian Rao Gasberg

Senior Advisor

Linus Blomgren

Linus Blomgren

Senior Advisor

Laila Wassmann

Laila Wassmann

Insurance Business Architect and Core Platform SME

Mads Aurvandil

Mads Aurvandil

Senior Advisor

Michael Sevelsted Christensen

Michael Sevelsted Christensen

Senior Solution and Technical Architect

Peter Toft

Peter Toft

Banking & Insurance Transformation SME

Søren Boeck Petersen

Søren Boeck Petersen

Senior Data and Migration Architect

Søren Vörts

Søren Vörts

Banking & Insurance Transformation SME, Executive Advisor

Tanya Rudberg Selin

Tanya Rudberg Selin

Student assistant

Bliv en del holdet

Vi tror på, at dygtige folk skaber de bedste løsninger. Derfor ansætter vi ikke kun de dygtigste, men også mennesker der deler vores værdier.

Se ledige stillinger arrow_circle_right

Mangler du svar på noget?
Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os